10.9.07

ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ & ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ!

Καλύτερα να σκάψουν το λάκκο τους μόνοι τους! Διαβάστε και ξεστραβωθείτε, τουλάχιστον όσοι εξαπατηθήκατε από τα ψέμματα της Δεξιάς!!!

Πριν λίγες μέρες προσπάθησαν να «στοιχειοθετήσουν» την ανάμιξη του ΠΑΣΟΚ στους εμπρησμούς. Ανακριτές της ΕΥΠ και της πυροσβεστικής εκβίασαν έναν αγροφύλακα να καταθέσει ψευδώς ότι μέλος του ΠΑΣΟΚ έβαζε φωτιές.

Τον εκβιασμό κατήγγειλε ενυπόγραφα στην ανακρίτρια της περιοχής ο ίδιος ο Αγροφύλακας.

Πριν λίγες μέρες έστησαν ολόκληρο σκηνικό στο Πεντάγωνο με τον μπουφανάτο Καραμανλή για να μας φοβίσουν για τον εχθρό που απειλούσε τη χώρα. Στη συνέχεια έβγαλαν τα ΡΕΟ στους δρόμους και οι φαντάροι έκαναν ελέγχους στους κατοίκους στο Χαϊδάρι, τα Βριλήσσια κ.λ.π. Για να δημιουργήσουν το κατάλληλο, τόσο γνώριμο στους παλιότερους, κλιμα.

Πριν λίγες μέρες βγαίνοντας οι υπουργοί από το Μαξίμου μιλούσαν για "ασύμμετρες απειλές" και για κουκουλοφόρους εχθρούς της Ελλάδας.
Σήμερα ο γελοίος τύπος που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, απέσυρε δημοσίως τα περί "ασύμμετρων απειλών" μιλώντας στη ΔΕΘ.

ΓΙΑΤΙ;

Επειδή χθες βράδυ, δεν τους βγήκε η τέλεια προβοκάτσια. Η προβοκάτσια που θα άλλαζε το σκηνικό λίγες μέρες πριν τις εκλογές. Η προβοκάτσια που θα τους «δικαίωνε» στα περί ασύμμετρων απειλών.

Δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Ζακύνθου έπιασε επ΄αυτοφώρω ομάδα ατόμων που τοποθετούσαν δυναμίτες για να ανατινάξουν το Δημαρχείο της Ζακύνθου.

Συνελήφθησαν όλοι και ο Νεοδημοκράτης Δήμαρχος που φέρεται ότι οργάνωσε την επιχείρηση.
Προς δόξα της «ανεξάρτητης δικαιοσύνης» το πρωί αφέθηκε ελεύθερος ο Δήμαρχος , κρατούνται οι υπόλοιποι...

Αυτές είναι οι μέθοδοι της Δεξιάς.

Αυτή είναι η ιστορία της Δεξιάς.

Όταν χάνει την εξουσία η Δεξιά χρησιμοποιεί κάθε μέσον, χρησιμοποιεί το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες.

Σκεφθείτε τι θα συζητούσαν σήμερα στα κανάλια και στα καφενεία αν οι, φυτευτοί από τους πραίτορες, προβοκάτορες είχαν πετύχει στο έργο τους...

Το έχω ξαναπεί και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω.

Το διακύβευμα σε αυτές τις εκλογές είναι κυρίως η ουσία των δημοκρατικών θεσμών.

Όποιος θέλει το καταλαβαίνει

http://alekos.blogspot.com/2007/09/blog-post_09.html

4 σχόλια:

webcn είπε...

"Σήμερα ο γελοίος τύπος που παριστάνει τον Πρωθυπουργό, απέσυρε δημοσίως τα περί "ασύμμετρων απειλών" μιλώντας στη ΔΕΘ."

Είσαι σοβαρός?? Πόσο χρονών είσαι??? Ακόμα και δίκιο να είχεσ, είναι θεσμός και πρέπει να τον σέβεσαι. Όπως και τον αρχηγό Αντιπολίτευσης κ. Παπανδρέου. Τέτοιες εκφράσεις χρησιμοποιούνται από ανεγκέφαλα άτομα ή ανήλικα. Ένα από τα δύο είσαι.

"Όταν χάνει την εξουσία η Δεξιά χρησιμοποιεί κάθε μέσον, χρησιμοποιεί το παρακράτος και τις μυστικές υπηρεσίες."

Μάλλον δέν είσαι στα καλά σου... Ενώ το πασόκ με όλες τις μαύρεσ διαφημίσεις που εκμεταλεύεται τον πόνο των πυρόπληκτων???
Δε θέλουμε Λαλιώτηδες και τέτοια πανηγύρια τη Βουλή.
Και πάρε μία γεύση από την ήττα σας την Κυριακή. Γιατί ο κόσμος τέτοιες πράξεις τις κρίνει και τις τιμωρεί.

Εκτός και αν αμφισβητήσεις την πλειοψηφία την Κυριακή που θα βγάλει ξανά τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση.

webcn είπε...

greekelections.blogspot.com

Immortalis είπε...

Η Κυβέρνηση, ο τρόπος διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, το πρότυπο, αν θέλετε της Νέας Δημοκρατίας και του κ. Καραμανλή είναι ένα κόμμα νεκροταφείο ιδεών και δυστυχώς μια κυβέρνηση παιδική χαρά."

Γ.Α.Π. στη ΔΕΘ

Δεν νομίζω ότι ήταν στην πρόθεση του φίλου να προσβάλλει το θεσμό του Πρωθυπουργού. Θα συμφωνήσω μαζί σου ότι ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατἰας, ή αυτός του Πρωθυπουργού ή του προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης είναι και πρέπει να είναι σεβαστός από όλους μας. Όμως οι θεσμοί δεν μπορούν να δίνουν ηθικό, πολιτικό ή οποιουδήποτε άλλου είδους άλλοθι σε κανέναν. Στη Δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε, κυρίως αυτοί σε θέσεις εξουσίας. Αν κάποιος συμπεριφέρεται γελοιωδώς, αυτός πρώτα και κύρια προσβάλλει το θεσμό τον οποίο υποτίθεται πως εκπροσωπεί.
(Δηλαδή όλοι αυτοί που λένε τον G. W. Bush γελοίο είναι μικροί, πολιτκά ανώριμοι και ανεγκέφαλοι;)

Ως προς τα πανηγύρια στην Βουλή, αυτά φάνηκαν φερ' ειπείν στη συζήτηση περί της πρότασης μομφής όπου ο Πρωθυπουργός της χώρας, απευθυνόμενος στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, του είπε "Γιώργο, είσαι εδώ γιατί θα έχανες, ε;"


Και όσο για την Κυριακή, όπως λέει και ο λαός μας "Κυριακή κοντή γιορτή".

Ανώνυμος είπε...

DHMOSIEYSE ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!

http://pasok2007.blogspot.com/2007/09/blog-post_5469.html