19.7.07

Γ. Γιακουμάτος - Γ. Μανώλης: Οι Ταλιμπάν της Νέας Δημοκρατίας!

Είναι γνωστή και πάγια τακτική της Νέο-Δεξιάς –και αυτές τις μέρες την βλέπουμε σε όλο της το μεγαλείο- να πυρπολούν το δημόσιο διάλογο με συκοφαντίες, ανακρίβειες και λάσπη προς κάθε κατεύθυνση, όταν δεν μπορούν να αντικρούσουν τα επιχειρήματα των άλλων κομμάτων.

Χαρακτηριστικά και επίκαιρα παραδείγματα:
Χθες ο Γιακουμάτος: «το πράσινο καίει το πράσινο» - «αυτές οι φωτιές είναι καιρικές, είναι μάλλον κομματοπολιτικές» !!!!

Σήμερα ο Μανώλης: «χαίρεστε με τις καταστροφές. Χαίρεστε για να κάνετε αντιπολίτευση». !!!


Το antinds πιστεύει ότι ο μόνος χαρακτηρισμός που μπορεί να αποδώσει κανείς σε αυτά τα «επιφανή στελέχη» πρώτης γραμμής της Νέο-Δεξιάς είναι….

Οι ΤΑΛΙΜΠΑΝ της Νέας Δημοκρατίας!


Αυτοί είναι οι «μαχητές» της πρώτης γραμμής της Νέο-Δεξιάς. Δοξάστε τους! Απολαύστε τους! Ποτέ προτάσεις, ποτέ εποικοδομητικός διάλογος, μόνο λάσπη – λάσπη - λάσπη!

Ακόμη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παραδέχονται ότι τους αφήνουν «λάσκα» γιατί εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους… και ας ισχυροποιούνται έτσι προσελκύοντας τον σκληρό πυρήνα της Δεξιάς… Δηλαδή: «βρίστε, πάρτε και τους σκληροπυρηνικούς ακροδεξιούς χάρισμά σας. Αρκεί να θολώσουμε τα νερά, να πολώσουμε την πολιτική ζωή του τόπου, για να μην μας βρει κανένα κακό από τον Καρατζαφέρη!»

Να τους χαιρόσαστε!

Δεν υπάρχουν σχόλια: